Ervaringen bij Rroom


C. V., 2023

Ik ben je zó dankbaar voor alle tips en begeleiding. Als ik terugdenk aan die heftige periode en zoektocht zou ik het zonder jouw expertise en hulp niet gekund hebben en mijn leven leiden zoals ik het nu doe. Lots of ❤️!! 


Els V., 2020

Je hebt mij héél goed geholpen! dankzij jou is mijn eczeem volledig onder controle. TOP allergiediëtiste!


Martine S., 2020

Ik ben nog maar 2 keer bij jou geweest, maar van het moment dat ik bij jou binnenstapte kreeg ik al een goed gevoel, raar hé.

Je gaat mij proberen helpen met mijn gewicht en om mijn energie terug te krijgen na mijn ziekte. Ik heb op deze 2 sessies al super veel geleerd en heb er het volste vertrouwen in dat het goed komt, ook als lange termijn oplossing. Ik voel mij super op mijn gemak bij jou.


Anneke D., 2020

Evi Van den Bossche jij bent gewoon een top madam in de eerste plaats maar ook ongelooflijk goed in uw vakgebied. Dit mag ook eens gezegd worden. You rock women 🤩❤☺️


Emmelien C., 2020

De Meal Prep workshop was heel interessant. Veel tips gekregen die eenvoudig toe te passen zijn en goesting geven om aan de slag te gaan. Stap voor stap 😉.


Wouter V., 2019

Voor voedselintoleranties 1 adres: Evi van Rroom heeft alle nodige kennis en tips om het probleem te analyseren en te remediëren, en dit op een luchtige manier voor wie net als ik niet van trop sérieux en dramatisering houdt. Aanrader;)!


An H., 2019

Evi is een super enthousiaste coach met advies op maat. Haar advies vertrekt steeds vanuit een duidelijk wetenschappelijk kader. Samen kijken we waar ik nood aan heb en hoe ik gezonder, zorgelozer en meer ontspannen kan leven. Haar concrete tips zijn steeds aangepast aan mijn persoonlijk verhaal en mijn levensstijl. Op die manier blijft het voor mij mogelijk om de juiste balans te behouden.


Vind mij ook op Instagram