Praktisch – Openingsuren en Tarieven

Nog een kleine stap tot een moment om bezig te zijn voor en met jezelf…

Tel Evi: 0472 12 91 57

Mail: evi@Rroom.be

Adres:

Hippoliet Persoonsstraat 49, 9050 Gentbrugge

Gent, Oost-Vlaanderen

Openingsuren voor consultaties:

Maandag
11:00 – 21:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
13:00 – 21:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Tarieven 2022

DUURPRIJS
SESSIE voor 1 persoon
eerste (intake)1.5 uur€70
tweede en volgende sessies1 uur€60
SESSIE voor 2 of meerdere personen
eerste (intake)1.5 uur€60 per persoon
tweede en volgende sessies1 uur€60 per persoon
meerdere uren kunnen geboekt worden voor 1 sessie mits afgesproken bij reservatie van de afspraakmeerdere uren€60 per persoon per uur
telefonische sessie of per videocallzoals hierboven vermeldzelfde tarieven zoals hierboven vermeld
Workshopszie Online Workshops en Workshops
Lezingenop aanvraag aan evi@Rroom.be
 • Betalingen gebeuren met voorkeur met Payconiq/Bancontact app of overschrijving voor de sessie.
 • Wanneer het nodig is om de afspraak te annuleren of te verplaatsen gelieve dit minstens 2 werkdagen op voorhand te doen, zodat anderen de kans krijgen uw plaats op dat tijdstip in te nemen en prestatieverlies voor de zaak te voorkomen. Overmacht zoals ziekte kunnen uitzondering geven. Indien annulatie binnen 2 volledige werkdagen zonder overmacht, zal de verloren prestatie van de geannuleerde sessie met een bedrag van €30 vergoed dienen te worden. Indien de coach zonder overmacht een vastgelegde afspraak dient te annuleren binnen 2 volledige werkdagen, dient ook zij deze vergoeding van €30 over te maken.
 • Erkenningsnummer Evi RIZIV 5-64129-23-601 –> Voor de sessie(s) voedings- en dieetadvies is terugbetaling deels mogelijk, afhankelijk van uw ziekenfonds. Op de website van uw ziekenfonds kunt u door middel van de zoekfunctie ‘terugbetaling voedingsadvies’ een terugbetalingsformulier afdrukken en geven aan uw diëtiste. Zij vult dit document in en bezorgt het u terug bij afloop van de vereiste sessies of vroeger indien u dit wenst.

Contact:

Telefoon Evi: 0472 12 91 57

Email: evi@Rroom.beVoor voeding, dieet, stress, leefstijl en coaching trajecten kan je bij ons terecht.

Consultaties kunnen gereserveerd worden

via het contactformulier of online

per mail aan evi@Rroom.be of

telefoon 0472 12 91 57 .

De consultaties kunnen doorgaan per videocall of in de praktijk Rroom in Gentbrugge. Jouw voorkeur zal bij reservering gevraagd worden.

Om de verantwoordelijkheid op te nemen in het blijven voorkomen van de verspreiding van COVID-19 wordt aan jou gevraagd je te houden aan de volgende maatregelen bij consultaties in de praktijk:

 • Binnenkomen met eigen masker op van de voordeur tot in de praktijkruimte. De inkomhal is te klein om 1.5m te houden bij het openen van de deur.
 • Bij binnenkomen zal gevraagd worden je handen te desinfecteren met een neutraal alcohol gebaseerd desinfectiemiddel.
 • In de praktijkruimte kan een afstand van 1.5m gewaarborgd worden voor 2 personen (jij en je diëtist/coach). Er is op de gesprekstafel een plexiglas voorzien.
 • Tussen 2 consultaties worden stoelen, tafels, klinken en andere oppervlakken volledig gedesinfecteerd en wordt de praktijkkamer verlucht.
 • De wachtbank binnen kan momenteel niet gebruikt worden. Ben je te vroeg, gelieve buiten te wachten tot het afgesproken tijdstip.
 • Betalingen gebeuren met voorkeur met Payconiq/Bancontact app of overschrijving voor de sessie.
 • Het toilet kan tijdens of na een consultatie gebruikt worden mits opvolgen van de aangebrachte duidelijke instructies.
 • Indien je met 2 personen (maximum mogelijk) in de praktijkruimte een afspraak wenst, dient dit vooraf besproken te worden met de diëtist of coach.

Ik wens je een goede gezondheid.

Evi

1 Comment

 1. Voor voedselintoleranties 1 adres: Evi van Rroom heeft alle nodige kennis en tips om het probleem te analyseren en te remediëren, en dit op een luchtige manier voor wie net als ik niet van trop sérieux en dramatisering houdt. Aanrader;)!

Geef een reactie