Who are we kidding?

Who are we kidding?

Weer een jaartje verder en de Sint is daar met zijn pakjes ‘omdat de kinderen de voorbije 365 dagen zo braaf zijn geweest’ en volgend jaar opnieuw. In feite braaf of niet… zekerheid is: de Sint komt elk jaar en legt presentjes klaar.

En wij, de volwassenen, zijn doorgaans braaf? Geven we onszelf zelfs elke dag een aantal geschenkjes? JAAAAAAA! We zijn er ons niet altijd bewust van dat we onszelf belonen.

Wat als die lekkere warme douche niet echt nodig is omdat we vies zijn. En we20171203_155236 die onszelf gewoon geven voor de lekkere warmte, even ontspannen en alleen zijn, zalig genieten van de massage bij het inzepen, het stromen van het water over onze huid.

Wat als die zucht die je net liet ontsnappen achter je pc een aardigheidje is zodat je lichaam heel eventjes kan relaxen.

Wat als het aandoen van je autoriem een kadootje wordt om je veilig thuis te brengen.

Wat als de raam openzetten jouw lichaam terug vult met zalige zuurstof en je ondertussen wat groen van de bomen hebt meegepikt.

Wat als de pauze voor een babbel met de buurvrouw een inspiratiemoment wordt voor je volgend telefoongesprek.

Wat als je voortaan bewust deze beloningen zou kunnen geven. Dag in dag uit en zelfs meerdere keren per dag? Wat zou dit doen met je stressniveau?

Keep on going in all this! Wees je bewust van de gezonde kadootjes en geef ze aan jezelf zodat je jezelf dankbaar kan zijn!

Dank u Sinterklaas!

Geef een reactie