We zijn open

Voor de individuele consultaties zijn wij terug in volle activiteit.

Voor voeding, stress en leefstijl vragen en coaching trajecten kan je bij ons terecht.

Consultaties kunnen gereserveerd worden

per mail aan evi@Rroom.be ,

telefoon 0472 12 91 57 of

via https://rroom.be/contact/

De consultaties kunnen doorgaan per videocall of in de praktijk Rroom in Gentbrugge. Uw voorkeur kan bij reservering gegeven worden.

Om onze verantwoordelijkheid op te nemen in het blijven voorkomen van de verspreiding van COVID-19 wordt aan jou gevraagd je te houden aan de volgende maatregelen bij consultaties in de praktijk::

  • Binnenkomen met eigen masker op van de voordeur tot in de praktijkruimte. De inkomhal is te klein om 1.5m te houden bij het openen van de deur.
  • Bij binnenkomen zal gevraagd worden je handen te desinfecteren met een neutraal alcohol gebaseerd desinfectiemiddel.
  • In de praktijkruimte kan een afstand van 1.5m gewaarborgd worden voor 2 personen (jij en je diëtist/coach). Er is op de gesprekstafel een plexiglas voorzien.
  • Tussen 2 consultaties worden stoelen, tafels, klinken en andere oppervlakken volledig gedesinfecteerd en wordt de praktijkkamer verlucht.
  • Het toilet kan tijdens of na een consultatie gebruikt worden mits opvolgen van de aangebrachte duidelijke instructies.
  • Indien je met 2 personen (maximum mogelijk) in de praktijkruimte een afspraak wenst, dient dit vooraf besproken te worden met de diëtist of coach. Een videocallgesprek is hier aangeraden.

Wij wensen je een goede gezondheid.

Evi en Greet

Geef een reactie