Met uw gezondheid en veiligheid als prioriteit zijn we weer open

Na 2 maanden kan je eindelijk voor elke vraag voor voeding- en leefstijl terug bij ons terecht. Wij zijn alvast blij om je terug te horen en te zien.

Consultaties kunnen opnieuw gereserveerd worden per mail, telefoon of via https://rroom.be/contact/.

Deze zullen doorgaan per videocall. De videocall vervangt de consultatie op hetzelfde tijdstip aan hetzelfde tarief. De laatste maand werden urgente consultaties zo gedaan en dat was een positieve ervaring voor de cliënten en coach/diëtist.

De consultaties kunnen in onze praktijk, Rroom in Gentbrugge, doorgaan op vraag van de arts of specialist of indien videocall onmogelijk is.

Om onze verantwoordelijkheid op te nemen in het voorkomen van de verdere verspreiding van COVID-19, geven wij voor de maand mei (later is te herzien) nog de voorkeur aan videocall. De effectiviteit en kwaliteit van de videocall consultatie wordt in samenspraak met jou persoonlijk steeds bekeken.

Als er overgegaan wordt naar een consultatie in de praktijk zal van jou en ons gevraagd worden volgende veiligheidsmaatregelen toe te passen:

  • Binnenkomen met eigen masker op van de voordeur tot in de praktijkruimte.
  • Onnodig aanraken van muur, trap of klinken is te vermijden.
  • In de praktijkruimte kan een afstand van 1.5m gewaarborgd worden voor 2 personen.
  • Tijdens de consultatie kan je gebruik maken van een volledig gedesinfecteerd gezichtsscherm. En draagt de coach/diëtist een gezichtsscherm als je dit wenst.
  • Tussen 2 consultaties worden stoelen, tafels, klinken en andere aangeraakte oppervlakken volledig gedesinfecteerd en wordt de praktijkkamer verlucht.
  • Indien je met 2 personen (maximum mogelijk) in de praktijkruimte een afspraak wenst, dient dit vooraf besproken te worden met de diëtist of coach. Een videocallgesprek is hier aangeraden.
  • Het toilet kan tijdens of na een consultatie gebruikt worden mits opvolgen van de aangebrachte duidelijke instructies.

Wij wensen je een goede gezondheid.

Evi en Greet

Geef een reactie