allergieën & intoleranties

Diëtist Creatieve Gezondheidscoach Stress Coach Ingenieur Voeding & Dranken

Evi Van den Bossche

Evi heeft zich gespecialiseerd in voedingsallergie en intoleranties. Sterk in ontwarren en juist linken van symptomen met allergieën en intoleranties. Door ervaring en opleidingen goed in het geven van over- en inzicht . Evi coacht inspirerend, ontwikkelings- en oplossingsgericht.

Ontwarren en linken van symptomen met de juiste allergieën en intoleranties. Daaraan gekoppelde voeding- en leefstijladviezen.

Wil je je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties aanpakken?

Wil je je klachten onder controle?

Wil je gevarieerd kunnen eten?

Wil je gaan voor een duurzame en vol te houden eetpatroon met je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties, andere doelen en ook een betere levenskwaliteit?

Wil je de juiste keuzes kunnen maken in de winkel, online, op restaurant, in het café, op feesten?

Wil je je voeding en zo je kans op last van je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties verminderen en komen tot een gezonde(re) levensstijl en voeding?

Wil je een uitgebreider sociaal leven desondanks je allergieën of intoleranties?

Hulp nodig bij het aanpassen van recepten?


Voor voedselintoleranties 1 adres: Evi van Rroom heeft alle nodige kennis en tips om het probleem te analyseren en te remediëren, en dit op een luchtige manier voor wie net als ik niet van trop sérieux en dramatisering houdt. Aanrader;)!

W. VG, man


Plan vandaag nog een gesprek in.