Allergieën & intoleranties

Diëtist Allergiediëtist

Ingenieur Voeding & Dranken Creatieve Coach Stress & Burn-Out

Evi Van den Bossche

Evi heeft zich gespecialiseerd in voedingsallergie en intoleranties als diëtiste. Zij is sterk in ontwarren en linken van symptomen met de juiste allergieën en intoleranties. Evi geeft duidelijkheid, over- en inzicht in hoe jij je klachten kan minderen en doen verdwijnen. Zij coacht inspirerend, ontwikkelings- en oplossingsgericht.

Ontwarren en linken van symptomen met de juiste allergieën en intoleranties. Daaraan gekoppelde voeding- en leefstijladviezen.

Wil je je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties aanpakken?

Wil je je klachten onder controle?

Wil je exact weten waaraan je allergisch of intolerant bent? En gericht advies hierin?

Wil je gevarieerd kunnen eten?

Wil je gaan voor een duurzame en vol te houden eetpatroon met je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties, andere doelen en ook een betere levenskwaliteit?

Wil je de juiste keuzes kunnen maken in de winkel, online, op restaurant, in het café, op feesten?

Wil je je voeding aanpassen en zo je kans op last van je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties verminderen en komen tot een gezonde(re) levensstijl en voeding?

Wil je een uitgebreider sociaal leven desondanks je allergieën of intoleranties?

Hulp nodig bij het aanpassen van recepten?

Kies ervoor om voor de rechte duidelijke weg te gaan, zonder onzekerheden.

Een voedingsallergie hoeft niet invasief te zijn in de uitgebreidheid van je voeding. Een intolerantie is steeds hoeveelheid gebonden en is gelinkt aan verschillende voedingsmiddelen die specifiek aanwijsbaar zijn en waar er alternatieven voor zijn.


Voor voedselintoleranties 1 adres: Evi van Rroom heeft alle nodige kennis en tips om het probleem te analyseren en te remediëren, en dit op een luchtige manier voor wie net als ik niet van trop sérieux en dramatisering houdt. Aanrader;)!

W. VG, man


Plan vandaag nog een gesprek in.