Speel en manage je voedingsgevoeligheid, allergieën & intoleranties

Waarom bij Evi op consultatie gaan?

Zij is sterk en snel in het overzicht nemen, ontwarren en linken van de juiste stoffen in je voeding en dranken met symptomen gelinkt aan je voedingsgevoeligheden, allergieën en intoleranties. En zij koppelt daaraan persoonlijk aangepaste voeding- en leefstijladviezen. Met uitgebreide alternatieven en mogelijkheden.

Wil je je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties aanpakken?

Wil je je klachten onder controle?

Wil je exact weten waaraan je allergisch of intolerant bent? En gericht advies hierin?

Wil je gevarieerd kunnen eten?

Wil je gaan voor een duurzame en vol te houden eetpatroon met je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties, andere doelen en ook een betere levenskwaliteit?

Wil je de juiste keuzes kunnen maken in de winkel, online, op restaurant, in het café, op feesten?

Wil je je voeding aanpassen en zo je kans op last van je pollen-, kruis- of voedingsallergie of gluten-, lactose-, FODMAP, E-nummers,… intoleranties verminderen en komen tot een gezonde(re) levensstijl en voeding?

Wil je een uitgebreider sociaal leven desondanks je allergieën of intoleranties?

Hulp nodig bij het aanpassen van recepten?

wil je om kunnen gaan met stress en beïnvloedende factoren?

Kies ervoor om voor de rechte duidelijke weg te gaan, zonder onzekerheden. Zodat jij je klachten van gevoeligheden in eigen handen neemt.


Voor voedselintoleranties 1 adres: Evi van Rroom heeft alle nodige kennis en tips om het probleem te analyseren en te remediëren, en dit op een luchtige manier voor wie net als ik niet van trop sérieux en dramatisering houdt. Aanrader;)!

W. VG, man