'Allergieën en Intoleranties: What's in a name?' Lezing en Workshops in de Week van de Dietist:

De voorbije jaren organiseerde Evi actief de Week van de Dietist met de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten) met en voor de collega-dietisten. Voor hen stampten we praatcafé’s uit de provinciale gronden en maakten campagnes waarmee we meer zicht- en hoorbaarheid kregen over heel Vlaanderen, in de media en op social media.

Dit jaar gooien we het bij Rroom over een andere boeg. We organiseren voor onze huidige en toekomstige klanten een informatieve lezing en workshops rond stress en eten in de Week van de Dietist

bij De Zuidkant, Gentbrugge (Gent):

Dinsdag 17 maart 2020

19u – 20u30

Lezing ‘Allergieën en Intoleranties: What’s in a name?

  • Wat is het verschil tussen een allergie en een intolerantie?
  • Welke voedselallergieën bestaan er en welke komen voor bij kinderen en welke bij volwassenen?
  • Welke soorten voedselintoleranties zijn er en wat zijn de verschillen?
  • Welke symptomen gaan ermee gepaard?
  • Wat kan je doen om minder klachten te hebben?
  • Welke wetenschappelijk onderbouwde testen kan ik laten doen?

Presentatie door Evi Van den Bossche, Dietist gespecialiseerd in Allergieën en Intoleranties| Ingenieur Voeding & Dranken | Creative Coach Stress & Burn-Out

Zaterdag 21 maart 2020

10u -16u30

Workshop – Voel & Eet Snugger

eten uit stress, emoties, verveling, vermoeidheid, alleen zijn,… leren aanpakken

Maandag 23 maart 2020

19u – 20u30

Workshop – MEAL PREP basis + ontbijt & tussendoortjes

efficiënt je gezonde simpele zelfbereide kant-en-klare gerechten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s