Constipatie verhelpen

Ben je frequent geconstipeerd? Deze video van TEDed schuift mooi de mogelijke oorzaken naar voor. Vraag raad aan je diëtist als je met chronische of frequente constipatie te kampen hebt. Met gericht persoonlijk en aangepast voedingsadvies en levensstijltips komt je stoelgang al een pak vooruit. Als je dan de tips nog consequent toepast over een langere periode en duurzame veranderingen door voert, kan je klacht volledig verholpen worden. Je diëtist begeleidt je hierin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s