Reboot met Kjure Gentbrugge de week van 30 januari

Nu de feestdagen gepasseerd zijn, de winterdagen terug beginnen lengen én onze energie op een lager pitje staat, kan een “REBOOT” onze batterijen helpen opladen. Voeding kan daarbij helpen, goede nachtrust, bewegen, ontspannen,…

In Gentbrugge hebben we sinds enkele maanden een nieuw bedrijfje, KJURE, die gezonde maaltijden aan huis leveren. Enkele keren per jaar leveren ze 1 week lang alle maaltijden als “Energizing Detox”. De volgende week start 30 januari. Zij leveren dan aan jouw deur alles om jezelf hele dagen in de watten te leggen qua voeding én drank: je ontbijt, lunch, diner, reboot waters en reboot thees.

De maaltijden zijn samengesteld door een diëtiste obv pure voedingsmiddelen (geen wondermiddeltjes) om meer energie, een scherpere focus, een beter immuunsysteem en een fantastisch gevoel te boosten. Zij kiezen er voor om alles vers, puur, duurzaam, van her seizoen en zonder gluten, lactose en schadelijke chemische stoffen te produceren.

Op KJURE vind je de bestelknop om jouw REBOOT te starten. Als je al klant bij mij en me een berichtje stuurt, bezorg ik je een kortingscode voor een extra verrassing.

 

taking care of our body

1 Comment

  1. THANKS !!

    Op 5 januari 2017 om 14:53 schreef Diëtiste Ing. Voeding & Gezondheidscoach Gent – Nutritionist & Health Coach Gent :

    > evivdb2014 posted: “Nu de feestdagen gepasseerd zijn, de winterdagen terug > beginnen lengen én onze energie op een lager pitje staat, kan een “REBOOT” > onze batterijen helpen opladen. Voeding kan daarbij helpen, goede > nachtrust, bewegen, ontspannen,… In Gentbrugge hebben w” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s