Slappe Sla

Lap gisteren sla gewassen… bewaard in de frigo… en nu alweer slap.

Tip van wijlen mijn schoonmoeder:

Was de sla, zwier hem droog en bewaar in een slakom EN bedek met een vochtig keukenpapier.

Bevochtig elke dag het keukenpapier… en zo zorg je dat je je sla tot een week knapperig en smakelijk houdt.salad-791643__180

Ook voor andere groenten die snel slap worden of een vers bereid slaatje zal dit werken. Met het vochtig keukenpapier breng je de groente als het ware een hydraterend crèmepje op 🙂

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s