KNALgroene broccoli

O.a. de broccoli staat nu in vol ornaat op het veld. Klaar om opgesmuld te worden.

Broccoli is rijk aan ijzer, vitamine C en betacaroteen. Ook foliumzuur en kalium. Eet ook de bladeren en stengel want die zijn nog rijker aan voedingsstoffen.

De insecten verdrijf je door de broccoli 30 minuten in water met zout te laten weken.              Je krijgt KNALgroene broccoli voor je slaatje, door de rauwe broccolistukjes te overgieten met kokend water. Ook kan je ze koken, stomen of stoven.

naamloos (2)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s